TUOTTEET


 

SEINÄPANELOINTI

Muunto luo henkilökohtaisten tarpeiden mukaisen toiminnallisen ympäristön, joka on mitoitettavissa juuri käytettävissä olevaan tilaan. Järjestelmän seinäpaneeleista voi koota vaikka koko seinäpinnan peittävän yhtenäisen pinnan ja paneloinnin ripustusuriin voi kiinnittää erilaisia varusteluosia yksilöllisen maun mukaan. Johdot piiloutuvat seinän ja paneloinnin väliin siten, että pistorasiat jäävät omien luukkujensa taakse ja niihin pääsee hyvin käsiksi.

Panelointi koostuu MDF-levysoiroista sekä alumiinisista uraprofiileista, jotka asennetaan joko 200 tai 400 mm välein. Paneelijärjestelmän asentaminen sujuu omin voimin, mutta tarjolla on myös asiantunteva ja tehokas asennuspalvelu.


VARUSTELUOSAT

Muunto-seinäpaneelijärjestelmä perustuu innovatiiviseen paneeliratkaisuun sekä monipuoliseen varusteluosien valikoimaan. Tasoista, kaapeista ja hyllyistä löytyy runsaasti väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Kaikki yksityiskohdat ovien vetimiä myöten ovat paitsi toimivia, myös tyylikkäästi muotoiltuja.

Valitut osat voi ripustaa paneloituun seinään ilman työkaluja. Niiden järjestystä voi vaihtaa vaikka päivittäin – varusteluosat liikkuvat vapaasti vaakasuunnassa ja ripustuskorkeutta voi muuttaa siirtämällä osia uralta toiselle. Muunto jättää aina lattiapinnat vapaiksi.

PÄIVÄKOTIKALUSTE

Muunto päiväkotikaluste perustuu seinään asennettavaan Muunto paneeliin, jonka uriin kalusteosat - kaappikaluste, penkkikaluste ja naulakot - asennetaan. Seinäasennus helpottaa eteistilojen puhtaanapitoa, kun lattia on vapaa kalustejaloista.
 

Kalustekokonaisuus suunnitellaan jokaiseen kohteeseen sopivaksi. Erikokoisia lohkoja yhdistelemällä saadaan tehtyä kuhunkin kohteeseen sopivan mittaiset eteiskalusteet.

 

VÄRIT JA MATERIAALIT

Paneloinnin, hyllyjen, kaappien ja tasojen vakiovalikoimasta eivät materiaali- ja värivaihtoehdot heti ehdy. Muunnon vakiovärivalikoimaan kuuluu niin puhtaita kuin murrettuja sävyjä. Puuviiluvaihtoehtoja on kaksi, lakattu tammi ja pähkinä. Vakiovalikoiman materiaali- ja värivaihtoehdot ovat vapaasti yhdisteltävissä aina varusteluosien runkoa ja etuosaa myöten. Myös erikoisvärit ja -materiaalit ovat mahdollisia.

Muunnon vetimet sekä ura- että kannatinprofiilit ovat anodisoitu samalla hopeanharmaan sävyllä. Viihde-elektroniikkaa varten suunniteltujen osien ovia peittää tyylikäs kangasverhoilu, jonka kaukosäätimen säde läpäisee. Verhoilu on saatavana kahdesta eri kankaasta, harmaasta ja mustasta.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

 TJT-Kaluste Oy

myynti@tjt-kaluste.fi 

09-2252820